Menu
In Breda is altijd wat te doen

Ligging & bereikbaarheid van POST Breda

Breda brengt het samen is dé stadsslogan van Breda. Samenbrengen is ook kenmerkend voor POST Breda. Met de unieke woonbeleving, de historische achtergrond en het bijzondere groenconcept is het de perfecte match met de groene, historische omgeving van Breda. En met de variatie aan woningen is het binnen POST fantastisch wonen voor iedereen.

Gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt beschikt POST Breda over een prachtig uitzicht op de Grote Kerk. De historische binnenstad met sfeervolle winkel- en horecavoorzieningen en culturele broedplaatsen ligt op loopafstand.

Met wonen in het centrum hoef je jezelf over mobiliteit geen zorgen te maken. Breda is een toegankelijke stad voor fietsers. De vele vrij liggende fietspaden brengen je gemakkelijk naar al jouw favoriete plekken. Thuis parkeer je je fiets veilig in de fietsenstalling op de begane grond, of in je privéberging in de kelder.

Openbaar vervoer
POST Breda is optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer. In de Keizerstraat vind je de bushalte. Het NS Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand, waardoor je bijvoorbeeld binnen 35 minuten in hartje Rotterdam staat.

Auto
Met de auto ben je snel de stad uit en brengt het snelwegennet rondom Breda je binnen 45 minuten in Antwerpen of in 55 minuten in Utrecht.

POST Breda is een ontwikkeling van