Menu
Wonen in
POST Breda
maakt gelukkig

Van hotline naar ‘de hotspot’ van Breda

Waar KPN Telecom jaren lang op één van de mooiste plekken van Breda kantoor hield, is er plotseling ruimte om je hart – hartje centrum – te verliezen. De transformatie van werken naar wonen maakt het centrum van Breda compleet. Wonen op deze unieke plek, maakt van ieder mens, een gelukkig(er) mens.

POST Breda laat zich beschrijven als robuust, karaktervol, historisch, maar vooral – zeker als wij het pand onderhanden hebben genomen – charmant. Het gebouw dat in de jaren ’50 is gebouwd, is vanuit zijn oorspronkelijke architectuur iconisch te noemen. In onze plannen zullen dan ook de elementaire delen die dit gebouw en de historie daarvan kenmerken, behouden blijven.

Dat we het pand vanuit historisch perspectief hebben omgedoopt in ‘POST Breda’, is niet meer dan logisch. Midden in de stad woon en leef je straks jouw droom. Hartje centrum is het leven namelijk echt anders dan in welk ander stadsdeel van Breda dan ook. Het bruist, leeft en geeft je energie. Met POST Breda en haar 129 wooneenheden, brengen we nieuw elan op een bestaande plek. Met mooie boetieks, lifestyle stores en kleinschalige (luxe)horeca sluiten we vanuit de plint naadloos aan op de Houtmarktpassage. Wat niet alleen voor een unieke sfeer zorgt, maar je ook het gevoel zal geven dat je echt thuis komt. En dat elke dag weer.

Van oud naar nieuwbouw

We hebben alle registers uit de kast getrokken om vanuit de bestaande architectuur een plan te ontwikkelen dat past bij de stad Breda. Aansluitend op de bestaande bouw komt een volledig nieuw te bouwen deel waarin ruimte is voor 46 nieuwbouwappartementen. In alle soorten en maten. Van starterswoningen (vanaf 52m²) tot functioneel ingedeelde 3-kamer appartementen (vanaf 80m²) en – als je iets meer leefruimte denkt nodig te hebben – uiterst comfortabele en luxe appartementen van ruim honderd vierkante meter.

Binnen POST Breda is er voor iedereen alle ruimte. En dus valt er echt iets te kiezen. Maar wacht niet te lang, want er komt een moment dat we uitverkocht zijn.

Oud, maar toch volledig nieuw

Het bestaande gebouw – zoals dat er nu staat – keren we volledig binnenste buiten. Wat betekent dat we het volledig renoveren en transformeren naar hedendaagse moderne appartementen. Met alles wat daarbij hoort, waaronder een duurzaam, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Het ‘oude’ deel van POST Breda kenmerkt zich door extreem hoge en o-zo mooie plafonds. Met prachtige raampartijen die zorgen voor prachtig licht en een ongekende sfeer. Binnen dit deel kunnen we met gevoel voor historie slechts 32 nieuwe appartementen realiseren. Eén voor één uniek te noemen omdat ze dat door hun verschillende plattegronden ook echt zijn. Het uitzicht op de Grote Kerk maakt van iedere dag een prachtige dag. Dus? Waar wacht je nog op? Hoog tijd om je oor te luister te leggen bij onze makelaars. Zij kunnen nog veel meer over deze unieke appartementen vertellen.

POST Breda is een ontwikkeling van