Menu
wonen in hartje Breda

Alles wat je hartje begeert. En meer.

POST Breda is in alles een heerlijke plek om te wonen. Je ervaart en geniet van de dynamiek van de stad, maar ook de groene oase en de rust die de binnentuin biedt. Met de stad aan je voeten, heb je ook alle voorzieningen die je kunt bedenken direct binnen handbereik. Van apotheek tot reforumhuis en van bibliotheek tot boekenwinkel. Aan de Oude Vest of de grote markt geniet je van een perfecte kop koffie!

Zelfs de supermarkt op steenworp afstand gelegen, of wellicht laat je jouw favoriete restaurant op zondag je ontbijt thuis serveren. Want hoe mooi je nieuwe keuken ook is, soms geniet je liever van het brede aanbod aan culinaire hotspots in Breda.

Ondanks dat alle voorzieningen op loopafstand zin gelegen, ben je met je fiets soms nóg sneller. Je fiets stal je veilig en makkelijk in de gezamenlijke fietsenberging waarvan de ingang zich bevindt aan de Akkerstraat (op de begane grond). Ieder appartement beschikt daarnaast overigens uiteraard ook over een eigen berging die zich in de kelder van het complex bevinden, waar je bijvoorbeeld je mountainbike kan parkeren. En je auto? Daar hebben we natuurlijk ook over nagedacht. En ook daar hebben we hartje centrum een oplossing voor gevonden. Vraag bij één van de makelaars wat
de mogelijkheden zijn.

Sfeervol winkelen

Als je van shoppen houdt, kun je je hart ophalen in Breda. De Houtmarkt mag in ieder geval niet ontbreken in je winkelrondje. Het verbindt de Ginnekenstraat en Akkerstraat met elkaar en ligt in het hart van het historische centrum. Smaakvolle architectuur en winkels met een boutique-achtige sfeer weten je te verleiden tot een extra rondje.

POST Breda is een ontwikkeling van