Menu
HARTJE BREDA
MIDDEN IN HET LEVEN
Aanmelden

Verlies je hart in hartje Breda

Er zijn van die kansen die één keer in je leven voorbij komen. Dit is er zo één. Met Post Breda ligt de stad aan je voeten. En daarmee het leven dat daarbij hoort. Met het karaktervolle bruisende hart van de stad Breda binnen handbereik. Maar ook de rust en privacy die het gebouw intrinsiek in zich heeft. Met onder andere een heerlijke binnentuin waar het voor stadse begrippen erg goed toeven is.

De kans die wij kregen om dit voormalige KPN gebouw om te turnen naar een stadse oase hebben wij met twee handen aangegrepen. Het resultaat zijn 117 unieke appartementen verdeeld over 10 verdiepingen. Heb je er altijd van gedroomd om hartje Breda te wonen, dan is dit het moment om in actie te komen. Want hoewel we al zijn gestart met de verkoop, zijn er nog ‘hidden gems’ die het ontdekken meer dan waard zijn. Aarzel niet en bel vandaag nog met één van onze makelaars. Zowel Patricia, Pascal en Bart vertellen je graag meer over Post Breda.

Nog 57 unieke kansen in Post Breda

Binnen Post Breda zijn er nog altijd 57 appartementen beschikbaar. In iedere denkbare prijsklasse. En hoewel de interesse in de verschillende penthouses overweldigend was, is er voor de snelle beslisser ook hier nog eentje van vrij (4e verdieping).

Als je het voormalige KPN-gebouw en het plan kent, weet je dat er dus nog volop keuze is. Ook uit luxere/grotere appartementen. Je kunt dus nog altijd beslag leggen op een appartement in het nieuw te bouwen deel of het bestaande deel dat we volledig verduurzamen, renoveren en transformeren naar een ongekend niveau.

In de spotlight – Kerkzicht B.2.08

Met 75m² en een fraai uitzicht ligt appartement B.2.08 op de tweede verdieping. Een heerlijk ruim appartement met prachtige hoge plafonds en een heerlijke keuken die je volledig naar je hand kunt zetten. Vanuit de living heb je toegang tot het balkon dat op het zuiden ligt, waardoor je bijna de hele dag geniet van de zon. Je slaapkamer grenst aan de binnentuin, waar je in alle rust heerlijk kunt wegdromen. De ruime opzet van het appartement maakt het mogelijk om een 2e slaapkamer of study te creëren. Naast een heerlijke badkamer is er een separaat (gasten)toilet. En uiteraard beschik je over een ruime berging.


Een duurzame toekomst

Wonen wordt er niet goedkoper op. Waar energieprijzen op dit moment je maandelijkse lasten dicteren, hebben wij met Post Breda ingezet op duurzame technische installaties. Techniek waar we het verschil mee maken en jouw maandelijkse lasten aanzienlijk zullen laten dalen. Tel daar het voordeel van ‘nieuw wonen’ bij op en dan weet je dat ook de kosten voor onderhoud in de komende tien jaar te verwaarlozen zullen zijn. Overigens deel je dergelijke kosten binnen de Vereniging van Eigenaren met je mede bewoners, wat zijn voordelen heeft bij het inkopen van diensten door derden.

Post Breda heeft in alle eerlijkheid in alles een streepje voor en maakt wonen in de binnenstad aantrekkelijker dan je wellicht ooit had gedacht. Je makelaar kan je hier uiteraard meer over vertellen. Net zoals ze je kunnen adviseren over een mogelijke verkoop van je bestaande woning en een eventuele hypotheek.

Makelaars

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt over wonen in Post Breda. Met 117 unieke appartementen die verdeeld zijn over tien verdiepingen zijn er ook genoeg keuzes te maken. We nodigen je dan ook geheel vrijblijvend uit om rechtstreeks in contact te treden met één van onze makelaars. Zij maken graag tijd voor je vrij en kunnen je alles vertellen wat je wilt weten over wonen in Post Breda.

Bart Kimenal
06 20 42 60 67

Pascal de Wit
06 10 55 98 98

Patricia van de Wijer
06 20 95 92 90

POST Breda is een ontwikkeling van