EXCLUSIVITEIT IN EEN NIEUWE VORM

Midden in het centrum van Breda komt Fifth tot leven

Terwijl het gebouw gestaag tot stand komt, de omgeving leven en warmte uitstraalt, presenteren wij met trots ons prestigieuze deelproject Fifth. Als markant onderdeel van POST Breda, onthult Fifth op de vijfde en zesde verdieping de ultieme luxe van wonen in het centrum van de stad.

Fifth is een heerlijke plek om te wonen. Je geniet van het groen en de rust in de gezamenlijke binnentuin of op je eigen balkon. Geniet je graag van het bruisende stadsleven, dan sta je zo midden in het centrum van Breda. Voor degenen met een voorliefde voor comfortabel wonen en een exclusieve levensstijl in het bourgondische hart van Breda, is dit het moment om actie te ondernemen. Wacht niet langer en aarzel niet om vandaag nog in contact te treden met ons toegewijde makelaarsteam voor uitgebreide en nauwkeurige informatie.

Aanbod Downloads
Icoon 1

Energie efficiënte voorzieningen met vloerverkoeling

Icoon 2

Overdekte privé parkeerplaats en privé berging

Icoon 2

Luxe groene buitenruimte

Icoon 1

Cheque voor maatwerk interieur

Icoon 2

Uitzicht over hartje Breda

De groene gevel van Fifth, natuur en architectuur gaan hier hand in hand

De binnentuin wordt een bijzondere plek, geïnspireerd op de vroegere Akkerstraat. Aan de Akkerstraat lagen vroeger de akkers die de stad voorzagen van groenten. Dit idee laten we terugkomen in de inrichting. Om de biodiversiteit te stimuleren worden planten met bessen, bloemen en zaden gepland, geselecteerd op aantrekkelijkheid voor vogels, vlinders, kevers en insecten. De kleur van de beplanting sluit aan bij het idee van de akkers waar je vaak een verscheidenheid van kleuren ziet. De binnentuin is een plek waar iedere bewoner kan verblijven door de verschillende mogelijkheden die het biedt. Je kunt lekker rustig in de zon zitten, of samen eten in weer een ander deel van de tuin. Er zijn zitranden, zon- en schaduwplekken. Ook aan beheer is gedacht, het onderhoudsvriendelijke groen wordt onderhouden door de Vereniging van Eigenaren, daarnaast wordt de binnentuin voorzien van beregeningsinstallatie en verlichtingsobjecten.

De appartementen in Fifth worden daarnaast uitgerust met een begroeide pergolaconstructie, voorzien van klimplanten vanuit de plantenbakken. Deze plantenbakken worden verwerkt in de borstwering van de buitenruimtes op de vijfde verdieping.

Schrijf je nu in!

Locatie en omgeving

Er is zoveel te doen in Breda

In het centrum van Breda ontdek je diverse unieke boetieks, conceptstores en ambachtelijke winkels die de stad een eigenzinnig karakter geven, variërend van modieuze kledingboetieks tot ambachtelijke chocolatiers en gezellige boekhandels. Elke winkel vertelt een uniek verhaal en draagt bij aan de bijzondere sfeer van het stadscentrum, een waar paradijs voor winkelliefhebbers.

De knusse marktpleinen nodigen uit tot ontspannen middagen op de vele terrassen waar je kunt genieten van een lunch of een borrel. De pleinen zijn omgeven door de historische architectuur van de stad. Het levendige scala aan evenementen gedurende het hele jaar brengt de straten tot leven en schept een gemeenschapssfeer die het wonen in het centrum zo speciaal maakt.

In Breda houden we niet alleen intens van het leven, we proberen het leven nóg wat mooier te maken. Voor én met elkaar. Breda staat niet stil, de stad beweegt vóóruit. Een historische en leefbare stad, een plek waar dynamiek geen grenzen kent. En waar het leven gewoon heerlijk is. Fifth is een heerlijke plek om te wonen. Je geniet van het groen en de rust in de gezamenlijke binnentuin of op je eigen balkon. Wil je wat meer reuring? Op de begane grond van dit unieke icoon aan de Oude Vest vind je gezellige horeca, winkels en kantoren.

DE PRACHTIGE BINNENTUIN VAN FIFTH

Groenbeleven

Om de biodiversiteit te stimuleren worden planten met bessen, bloemen en zaden gepland, geselecteerd op aantrekkelijkheid voor vogels, vlinders, kevers en insecten. De kleur van de beplanting sluit aan bij het idee van de akkers waar je vaak een verscheidenheid van kleurvlakken ziet.

De binnentuin is een plek waar iedere bewoner kan verblijven door de verschillende mogelijkheden die het biedt. Je kunt lekker rustig in de zon zitten, of samen eten in weer een ander deel van de tuin. Er zijn stenen zitranden, zon- en schaduwplekken.

Unieke plek

Een mooiere plek is er niet

Op slechts een steenworp afstand van de Grote Markt biedt Fifth niet alleen een prachtig uitzicht op de Grote Kerk, maar ook een uitstekende bereikbaarheid. Het treinstation in de buurt zorgt ervoor dat je binnen korte tijd in steden als Amsterdam, Parijs of Londen bent. Zo verbindt Fifth niet alleen met de charme van de historische binnenstad, maar ook met andere levendige steden.

PARKEREN IN HET HART VAN BREDA

Auto, privé bergingen fiets parkeren

Onder de gemeenschappelijke binnentuin wordt een parkeergarage gerealiseerd, zodat je jouw auto fijn, veilig en droog kunt parkeren in hartje Breda. Ook jouw fiets kun je gemakkelijk stallen in de gezamenlijke fietsenstalling. Deze is bereikbaar via de ingang aan de Keizerstraat. Ook beschikt ieder appartement over een eigen berging in één van de kelders van het complex.

Ontvang een interieurchecque bij aankoop van een appartement in Fifth!

Luxe materialen

Fifth straalt pure luxe uit. Niet alleen in het ontwerp en het ambitieuze groenontwerp, maar ook in het beheer van het gebouw. De binnentuin worden bijvoorbeeld onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. Als koper geniet je bovendien van de hoogstaande materialen die worden toegepast. Bij Stefan Martens Maatwerk interieur kun je nog meer luxe toevoegen aan je appartement. Wil je meer weten over de door ons toegepaste materialen? Dan volstaat een enkel telefoontje aan de makelaar. Daarnaast lees je hier meer over in de afwerkstaat.