Hartje centrum, hartje Breda

Laatste 6
appartementen
beschikbaar

Koop nu & betaal in juli '24.
Koop nu een woning in Post Breda betaal pas vanaf juli 2024. Hierdoor heb je de zekerheid van één van de laatste woningen binnen Post Breda maar heb je minder lang dubbele lasten!
Hartje Centrum, Hartje Breda.
De locatie van Post Breda is en blijft uniek, midden in het bruisende hart van Breda alles op loopafstand.
Duurzaam & Energiezuinig.
Alle woningen zijn nieuwbouw, die voldoen aan de laatste standaarden rondom duurzaamheid. De woningen worden gasloos en goed geisoleerd waardoor er een fijn binnenklimaat is en lagere energielasten.
De mooiste binnentuin van Breda.
Post Breda beschikt over de mooiste binnentuin van Breda! Een oase van rust waar alleen de bewoners gebruik van kunnen maken.
Parkeren kan op loopafstand.
De meeste woningen binnen Post Breda hebben een eigen parkeerplaats onder de binnentuin en de overige woningen worden voorzien van 2 jaar gratis parkeren in de omgeving!
Kijk uit over Breda.
Elke woning heeft zijn eigen uitzicht, de binnentuin, de grote kerk, het Nonnenveld of de vergezichten over de stad.

Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Een prachtige plek

Een mooiere of uniekere plek om te wonen in Breda is er niet

Waar KPN Telecom jaren lang op één van de mooiste plekken van Breda kantoor hield, is er nu plotseling een unieke kans om je hart – hartje centrum – te verliezen. Het bemachtigen van een volledig nieuw appartement op deze unieke centrumlocatie is een kans die niet iedere dag voorbij komt. Met nog acht beschikbare appartementen is dit dan ook hét moment om in actie te komen.

Robuust, doordrenkt van karakter en doordrongen van geschiedenis. Dat is Post Breda. Een uniek woongebouw dat in al zijn glorie de historie van deze plek omarmt en waar wij vanuit architectonisch oogpunt nog een extra vleugje charme aan toe hebben gevoegd. Het iconische gebouw is nog altijd een levend testament van architecturale kracht. Binnen onze plannen hebben wij de essentiële elementen die dit gebouw en zijn rijke geschiedenis definiëren dan ook gekoesterd. Met de nieuwbouw van Post Breda sluiten we naadloos aan op de historie en het karakter van de stad Breda.

Aangezien we al begonnen zijn met de bouw van Post Breda, nodigen wij je graag uit om 'van dichtbij' kennis te maken met dit unieke project. Je bent meer dan van harte welkom op de bouwplaats, waar wij je persoonlijk ontvangen en rondleiden. Waarbij wij je tegelijkertijd alles vertellen over Post Breda en de nog beschikbare appartementen. Laat je meenemen in de tijdloze allure van Post Breda waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Duurzame nieuwbouw met een prachtige verscholen groene binnentuin waar je in alle rust midden in de stad geniet van de stilte.

Welkom thuis in Post Breda; waar het verleden een podium vindt in het heden én waar nieuw (woon)geluk wacht om ontdekt te worden.


<font color=#ffffff>Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet</font>

Locatie en omgeving

Er is zo veel te doen en te beleven

Post Breda belooft in alles een heerlijke plek te zijn om te wonen en te leven. Je ervaart en geniet van de dynamiek van de stad, maar tegelijkertijd ook van de groene oase en rust die de prachtige binnentuin je straks biedt. Met de stad aan je voeten, heb je bovendien alle voorzieningen die je kunt bedenken direct binnen handbereik.

Met de bouw van Post Breda worden in het hart van Breda heel voorzichtig de contouren zichtbaar van een nieuw woongebouw. Wonen in het bruisende centrum van Breda is een unieke kans die niet voor iedereen is weggelegd. Stel je voor dat je hier woont en dat je iedere ochtend samen met de stad ontwaakt. Waar je dag begint te midden van de historische pracht, waar je wordt omringd door de charmante binnenstraatjes, hofjes en levendige pleinen. Een dag die vraag om opnieuw de charme van Breda te ontdekken.

Wandel langs winkels en boetiekjes die je uitnodigen met hun unieke schatten, proef de heerlijke aroma's van ambachtelijke bakkerijen en wordt verleid door stijlvolle etalages van één van de vele creatieve ateliers. Eenmaal in het centrum van Breda ontgaat je geen enkele nuance van het leven meer.

's Middags omarm je de warme gloed van heerlijke terrassen en dansen de eerste zonnestralen op je gezicht. Een scala aan culinaire verrassingen wacht op je in de vele restaurants die de stad rijk is. Iedere maaltijd is een ontdekkingsreis, en elke hap een verhaal.

Terwijl de avond valt, komt het centrum tot leven met een betoverende glans. De stad ademt muziek, kunst en levendigheid. Je zit eerste rang en bent getuige hoe de ziel van Breda tot leven komt met festivals, evenementen, maar ook spontane ontmoetingen.

In Post Breda mis je niets, omdat elke dag een nieuwe kans is om te genieten, te ontdekken en te beleven. Welkom in het kloppende hart van Breda. Welkom thuis in Post Breda.


Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Alles wat je 'hartje' begeert

Waarom je een kans als Post Breda niet wilt missen.

De voorzieningen in Post Breda zijn als een exclusieve entree naar een wereld van pure luxe en comfort. Een oase in het midden van de stad, met een prachtige voor publiek afgesloten binnentuin, moderne faciliteiten en een gemeenschap die de kunst van het leven begrijpt én omarmt. Ontspannen, verbinden en genieten zijn hier geen keuzes, maar vanzelfsprekendheden.

De keuze voor een appartement in Post Breda is heel veel meer dan het puur en alleen verwerven van een nieuwe woning. Je investeert naast een comfortabel en duurzaam nieuw appartement ook in een lifestyle. Een lifestyle waar het heden en verleden hand in hand gaan. Waar over elk detail is nagedacht en waar jouw thuis in alles een statement is van wie jij bent.

Wonen in Breda Post betekent genieten van een comfortabele en stijlvolle levensstijl, omringd door de levendigheid en diverse mogelijkheden van het hart van Breda. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets unieks. Iets tijdloos. Iets wat alleen Post Breda jou kan bieden. Waarbij wij je nu tijdelijk ook nog een aantal hele fijne extra's bieden. Zo hebben we een uitgestelde betalingsregeling voor je klaar liggen, maar bijvoorbeeld ook een parkeerabonnement.

Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Interesse in Post Breda?’

Schrijf je in of maak een afspraak met één van onze makelaars

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen over Post Breda? Schrijf je dan nu in en wordt op de hoogte gesteld over het laatste nieuws of neem vandaag nog contact op met één van onze makelaars.

<font color=#000000>Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet</font>

Ontmoet onze makelaars

Ontdek alles over wonen in Post Breda tijdens een gesprek met een van onze makelaars

Zij maken graag tijd voor je vrij en kunnen je alles vertellen wat je wilt weten over wonen in Post Breda.

496aa1e0-9d8c-11ee-b780-7f4708337169

49710a90-9d8c-11ee-811e-1b44ce29ad41