Een mooiere of uniekere plek om te wonen in Breda is er niet

Post Breda \ Fifth

Karakter, historie, groen, hoogwaardige luxe appartementen en ruimte om te leven. Met POST Breda en Fifth voegen we een nieuwe dimensie toe aan de stad Breda. Een dimensie die je leven in de breedste zin van het woord verrijkt. Met alles wat je hartje begeert binnen handbereik. Van een bruisend stadscentrum tot een groene oase van rust en een heerlijk terras op niveau die je uitzicht biedt over de stad Breda. Het bemachtigen van een volledig nieuw appartement op deze unieke centrumlocatie is een kans die niet iedere dag voorbij komt.

Met nog vier beschikbare appartementen binnen Post Breda en nog elf binnen Fifth is dit dan ook hét moment om in actie te komen.

Aanbod Fifth


Aanbod Post

exclusiviteit in een nieuwe vorm

Fifth

Wonen in Fifth betekent genieten van een fantastisch appartement in een dynamische omgeving. Appartementen met een unieke woonbeleving en met een adembenemend zicht op de stad. Uiterst ruime en luxe nieuwbouwappartementen die zijn gesitueerd op de 5e en 6e verdieping, die jou een unieke kans bieden om in hartje Breda te wonen.Meer over Fifth

Wonen met rijke historie in hartje Breda

Post Breda

Deze laatste zes woningen vormen een unieke kans op een bijzondere plek, waar de levendige plint ruimte biedt voor horeca, kantoren en detailhandel. De historische binnenstad met terrassen en winkels, het theater en de bioscoop zijn allemaal op loopafstand bereikbaar. Daarnaast biedt de grote binnentuin een oase voor urban farming, ontmoetingen en ontspanning, waardoor deze woningen een veelzijdige en exclusieve woonervaring bieden

Meer over Post Breda

Schrijf je in of maak een afspraak met één van onze makelaars

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie ontvangen over Fifth, of over Post Breda? Schrijf je dan nu in en wordt op de hoogte gesteld over het laatste nieuws of neem vandaag nog contact op met één van onze makelaars.

Aanmelden