<font color=#000000>Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet</font>

Je bent altijd maar enkele stappen verwijderd van 'The place to be'

Heerlijk wonen in hartje Breda

POST Breda is in alles een heerlijke plek om te wonen. Je ervaart en geniet van de dynamiek van de stad, maar ook de groene oase en de rust die de binnentuin biedt. Met de stad aan je voeten, heb je ook alle voorzieningen die je maar kunt bedenken direct binnen handbereik. Van apotheek tot reforumhuis en van bibliotheek tot boekenwinkel. En je bent natuurlijk ook slechts een paar passen verwijderd van een perfecte kop koffie in een knus en gezellig café op bijvoorbeeld de Oude Vest of de Grote Markt.

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je in principe de deur niet meer uit, maar als je toch nog even snel een boodschap moet doen, zijn er 'om de hoek' diverse supermarkten waar je terecht kunt. Met tegenover je voordeur Albert Heijn. En net zo makkelijk als je boodschappen bezorgd worden, laat je jouw favoriete restaurant op zondag je ontbijt thuis serveren. Want hoe mooi je nieuwe keuken ook is, soms geniet je liever van het brede aanbod van culinaire hotspots in Breda.

Ondanks dat alle voorzieningen op loopafstand gelegen zijn, ben je met je fiets soms nóg sneller. Je fiets stal je veilig en makkelijk in de gezamenlijke fietsenberging waarvan de ingang zich bevindt aan de Akkerstraat (op de begane grond). Ieder appartement beschikt ook over een eigen berging die zich in de kelder van het complex bevindt. En je auto? Die parkeer je op je eigen parkeerplaats of in één van de dichtbij gelegen parkeergarages waar wij je graag van een abonnement voorzien. Waarbij wij de eerste twee jaar voor onze rekening nemen.


Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Hotspots

Post Breda brengt alles dichterbij

Post Breda brengt alles dichterbij. De stad met al haar culturele voorzieningen en instellingen zoals musea, theaters, poppodia en bioscopen, maar ook parken en lommerrijke bossen. Met wonen in het centrum hoef je jezelf over mobiliteit geen zorgen te maken. Breda is een toegankelijke stad voor fietsers. De vele vrij liggende fietspaden brengen je gemakkelijk naar al jouw favoriete plekken. Thuis parkeer je je fiets veilig in de fietsenstalling op de begane grond, of in je privéberging in de kelder.

Openbaar vervoer
Post Breda is optimaal bereikbaar met het openbaar vervoer. In de Keizerstraat vind je de bushalte. Het NS Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand, waardoor je bijvoorbeeld binnen 35 minuten in hartje Rotterdam staat.

Auto
Met de auto ben je snel de stad uit en brengt het snelwegennet rondom Breda je binnen 45 minuten in Antwerpen of in 55 minuten in Utrecht.

De havermarkt

De Havermarkt is al meer dan 50 jaar de plek om uit te gaan in het centrum. Op het gezellige plein met rondom cafés met terrassen heb je een mooi zicht op de toren van Onze-Lieve- Vrouwenkerk.

De grote markt

Ontdek moeiteloze mobiliteit met ruime parkeervoorzieningen en handige mobiliteitsoplossingen.

Ginneken & Ginnekenmarkt

Met een mix van meer dan 40 speciaalzaken, horeca en voorzieningen op het gebied van gezondheid kun je je hier gemakkelijk uren vermaken. De Ginnekenmarkt is het middelpunt met gezellige terrasjes. Lunch, diner of borrel, het Ginneken is van alle markten thuis. Het is de plek waar ook diverse evenementen worden georganiseerd, zoals de jaarlijkse braderie en kerstmarkt. Het meest bourgondische, sfeervolle deel van Breda met veel historie.

Sfeervol winkelen

Als je van shoppen houdt, kun je je hart ophalen in Breda. De Houtmarkt mag in ieder geval niet ontbreken in je winkelrondje. Het verbindt de Ginnekenstraat en Akkerstraat met elkaar en ligt in het hart van het historische centrum. Smaakvolle architectuur en winkels met een boutique-achtige sfeer weten je te verleiden tot een extra rondje.

Bekijk het huidige aanbod

Er zijn nog 6 appartementen beschikbaar

MEER INFO
496aa1e0-9d8c-11ee-b780-7f4708337169

49710a90-9d8c-11ee-811e-1b44ce29ad41