<font color=#000000>Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet</font>

Wie tot tien kan tellen... kan heel de wereld bellen

Van hotline naar ‘de hotspot’ van Breda

Waar KPN Telecom jaren lang op één van de mooiste plekken van Breda kantoor hield, is er plotseling ruimte om je hart – hartje centrum – te verliezen. De transformatie van werken naar wonen maakt het centrum van Breda compleet. En wonen op deze unieke plek, maakt van ieder mens, een gelukkig(er) mens.

Dat we het pand vanuit historisch perspectief hebben omgedoopt in ‘Post Breda’, is niet meer dan logisch. Midden in de stad woon en leef je straks jouw droom. Met mooie boetieks, lifestyle stores en kleinschalige (luxe)horeca sluiten we vanuit de plint naadloos aan op de Houtmarktpassage. Wat niet alleen voor een unieke sfeer zorgt, maar je ook het gevoel zal geven dat je echt thuis komt. En dat elke dag weer.

Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Comfortabel en duurzaam

Optimale isolatiewaarden en hoogwaardige technische installaties
Nieuwbouw heeft zijn voordelen. Zeker als het gaat om toepassing van duurzame en energetisch verantwoorde materialen. Over alles is dan ook nagedacht. Gevels, wanden, vloeren, plafonds en daken zijn optimaal geïsoleerd waardoor je niet alleen geniet van een comfortabel binnenklimaat, maar ook een heel veel lagere energierekening. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen
Een van de voordelen van Post Breda is het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen waaronder aluminium en kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen zijn vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen. Hierdoor geniet de VvE de komende jaren van relatief weinig onderhoud wat een voordeel is voor de maandelijkse bijdrage.

Zonnescreens
Veel appartementen in Post Breda worden standaard voorzien van zonnescreens. Doel van deze screens is om het zonlicht te filteren. Iets waardoor je op warme dagen nog altijd geniet van de zon zonder dat de temperatuur in je woning verder oploopt.

Daktuin en gevelgroen

Waar KPN Telecom jaren lang op één van de mooiste plekken van Breda kantoor hield, is er plotseling ruimte om je hart – hartje centrum – te verliezen. De transformatie van werken naar wonen maakt het centrum van Breda compleet. Wonen op deze unieke plek, maakt van ieder mens, een gelukkig(er) mens.

POST Breda laat zich beschrijven als robuust, karaktervol, historisch, maar vooral charmant. Het gebouw dat in de jaren ’50 is gebouwd, is vanuit zijn oorspronkelijke architectuur iconisch te noemen. In onze plannen zullen dan ook delen die dit gebouw en de historie daarvan kenmerken, behouden blijven.

POST BREDA breidt uit

Uitbreiding centrum Breda

Op de begane grond van Post Breda vind je straks een leuke winkel of horecavoorzieningen. Hiermee maken we connectie met het stadshart in Breda en breiden we dit zelf uit. De Kerkstraat en Akkerstraat worden door ons plan eindelijk met elkaar verbonden, waardoor de winkelroute op een logische en aantrekkelijke wijze naadloos aansluit op de Houtmarkt. Er ontstaat een ‘winkelrondje’ dat niet alleen Post Breda omarmt als een vervolmaking van het centrum, maar tevens een toegangspoort vanaf de zuidzijde naar de stad fungeert.’

Autovrij en groen

Kwaliteits impuls omgeving

Post Breda sluit naadloos aan op het centrum en de historische binnenstad van Breda. Door dit woongebouw kunnen we de kwaliteit in de directe en omliggende gebied verbeteren. De Kerkstraat zal in samenspraak met de gemeente Breda worden opgehoogd, vergroend en wordt bovendien autovrij. Maar ook de Oude Vest en de Akkerstraat krijgen meer groen. Hier wordt namelijk een groene buffer toegepast.

<font color=#000000>Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet</font>

De invulling van de plint maakt Post Breda helemaal af

Een culinaire beleving die doordringt tot de binnentuin van Post Breda

Post Breda wordt onlosmakelijk verbonden met de binnenstad, waarbij wonen gecombineerd wordt met ruimte voor winkels en/of horeca op de begane grond.

Een belangrijk onderdeel in het plan van Post Breda is 'de plint'. De plint is gelegen op de begane grond en biedt ruimte aan commerciële partijen zoals winkels en/of horeca. Omdat we willen dat Post Breda onlosmakelijk is verbonden met de binnenstad. hebben we verder gekeken dan wonen alleen. Aan de Kerkstraat en Akkerstraat ontstaat er op die manier een logische, meer aantrekkelijke winkelroute die aansluit bij de Houtmarkt. In het kloppende hart van Post Breda belooft de plint een betoverende wereld van gastronomisch genot en stedelijke sereniteit te worden.

Stel je voor: je zit heerlijk onderuit in de prachtige groene binnentuin, verscholen en afgesloten van de drukte van de stad. In de schaduw van weelderige bomen, omringd door kleurrijke bloemen, vervaagt de dagelijkse hectiek naar de achtergrondgeluiden en geniet je samen met vrienden van een heerlijke zomerse dag. En of je nu verlangt naar een met zorg bereide lunch of wilt genieten van een cappuccino, verfrissend biertje of een glas wijn... dat kan geregeld worden als je dat wenst.

De binnentuin van Post Breda is dan ook meer dan alleen een oase van rust. Waar de stad lijkt te fluisteren in plaats van te razen geniet jij met medebewoners, vrienden en/of familie van een buitengewoon leven. Ook dat is Post Breda.

Parkeren in het hart van Breda

Er is voor iedereen een eigen parkeerplaats

Hoewel we binnen Post Breda slechts 42 overdekte parkeerplaatsen te verdelen hebben, is er voor iedereen parkeerruimte. In die zin dat als je geen eigen (koop)plek weet te verwerven binnen Post Breda, we parkeerabonnementen 'om de hoek' voorhanden hebben. Wat betekent dat je wellicht ietsje verder weg staat, maar nog altijd veilig, bewaakt en - als het even kan - overdekt.

Onder de gemeenschappelijke binnentuin van Post Breda komt een parkeergarage te liggen waar we plek hebben voor 42 auto's. Koop je een appartement in Post dan heb je dus de optie om een parkeerplaats bij te kopen, of om een parkeerabonnement af te nemen in een nabij gelegen parkeergarage. Kies je voor het laatste, dan profiteer je bij aankoop van één van de laatste acht appartementen van twee jaar gratis parkeren.

Een mooiere of uniekere plek om te wonen in <font color="f07f3c"> Breda </font> is er niet

Luxe materialen

Post Breda straat pure luxe uit. Niet alleen in de ontwerp en het ambitieuze groenontwerp, maar ook in het beheer van het gebouw. De grandioze dak- en binnentuin worden bijvoorbeeld onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. Als koper van een appartement geniet je bovendien van de hoogstaande materialen die worden toegepast, die garant staan voor lage kosten voor onderhoud.

Wil je meer weten over de door ons toegepaste materialen? Dan volstaat een enkel telefoontje aan de makelaar. Daarnaast lees je hier meer over in de afwerkstaat.