Menu
POST in het nieuws

POST Breda – verkoop gestart

De verkoop van de 32 unieke, stoere transformatie appartementen en 63 duurzame, royale en luxe nieuwbouwappartementen is gestart. Benieuwd wat POST jouw te bieden heeft? Informeer naar het actuele aanbod en neem bij de makelaars de uitgebreide verkoopbrochure met alle informatie over het plan in ontvangst.

We zijn onderweg!

Afgelopen dinsdag mocht dan eindelijk de champagne open. Met een exclusieve start verkoop gingen we los met POST Breda. En de eerste reacties waren overweldigend. Wat ons uiteraard tevreden stemt en de eerste kopers ook. We kijken dan ook terug op een succesvol event. Als je er niet bij kon zijn deze dag, dan krijg je middels deze LINK een impressie van een zeer geslaagde middag.

Het verkoopmagazine ligt voor je klaar bij het makelaarsteam én daarnaast is ook alle informatie online beschikbaar.

Informatieavond donderdag
19 mei tussen 17:00 en 19:00 uur

We willen je in de gelegenheid stellen om op donderdag 19 mei tussen 17:00 en 19:00 uur een bezoek te brengen aan de informatieavond in de verkoopruimte aan de Oude Vest in Breda. Tijdens de informatieavond krijg je toelichting over het unieke POST Breda en hebben we een hard-copy van ons fraaie Post Breda Magazine voor je klaarliggen. We nemen je vervolgens graag even mee door POST Breda om een aantal highlights van dit markante en historische gebouw te bekijken. Aanmelden voor deze middag is niet nodig, je kunt je donderdag de 19e gewoon bij de entree van Post Breda melden.

Parkeren
Pal naast POST Breda zijn diverse parkeergelegenheden. U kunt de auto o.a. parkeren bij: Mols Parking (Achter de Lange Stallen 1). Kom je met de fiets? Dan is Fietsenstalling De Oude Vest (Oude Vest 27) de perfecte plek om je fiets te stallen.

Sfeerbrochure beschikbaar

Wil je meer te weten komen over het unieke POST Breda en het gedifferentieerde woonprogramma? Met gepaste trots presenteren we je de sfeerbrochure van POST Breda. De brochure is vanaf heden af te halen bij een van de makelaars of te downloaden via

Maak kennis met POST

Heb je interesse om te wonen in POST en wil je meer te weten komen over een van de 32 transformatie, - en/of 63 nieuwbouwappartementen? Het is vanaf nu mogelijk om jezelf in te schrijven voor een 10-minutengesprek met een van de makelaars. Kies een geschikt moment via;

PRE-SALE POST Breda gestart

Hét is zover, de pre-sale van de 95 koopappartementen in POST Breda is gestart. Het is mogelijk om je tot 14 januari in te schrijven voor één of meerdere specifieke bouwnummers. Een inschrijving tijdens de voorinschrijving zorgt ervoor dat je kansen bij de officiële verkoop worden vergroot. Heb je vragen? Neem contact op met een van de betrokken makelaars.

POST Breda is een ontwikkeling van